Despre mine

Ma numesc Rares Manescu, am 45 de ani si sunt bucurestean. M-am nascut si am crescut in Sectorul 6 al Capitalei, unde locuiesc si acum. Sunt casatorit cu Ramona, si impreuna avem doi copii minunati: Vlad si Dragos. Familia este cel mai important lucru din viaţa mea şi sunt fericit să o am mereu alături de mine, în tot ceea ce fac.
Am intrat in Partidul National Liberal in ianuarie 1990, convins de principiile lasate in urma de Ion C. Bratianu, care a sustinut mereu valorile unei Romanii moderne. Am inceput sa muncesc, in partid, ca simplu membru, iar astazi am ajuns sa fac parte din echipa de conducere: sunt vicepresedinte al Partidului National Liberal, dar si presedinte al filialei PNL Sector 6.
Prietenii si colegii imi spun ca sunt un politician atipic pentru ca particip foarte rar la dezbateri televizate sau la conferinte de presa. Raspunsul meu este simplu: prefer sa am un contact direct cu oamenii, sa stau de vorba cu ei, sa le ascult problemele si sa incerc sa ii ajut. Acesta este modul meu de a dovedi romanilor ca exista politicieni onesti si cu bun-simt, care vor cu adevarat sa le imbunatateasca viata.
Acestea sunt doar cateva dintre informatiile despre mine. Tocmai pentru a-mi face cunoscute opiniile si comentariile am creat acest blog, unde imi doresc să păstrez un contact cu fiecare dintre dumneavoastră. Daca simţiţi ca avem nevoie, mai mult decat oricand, de o Romanie bazată pe bun-simt, principii liberale şi orientate către valorile Uniunii Europene va astept alaturi de mine.