case-sub-zapada

case-sub-zapada

In continuare, autoritatile se misca extrem de greu si mii de oameni sunt izolati in numeroase comune din judetele Buzau si Vrancea. Mi se pare incredibil ca in anul 2012, intr-o tara care se considera civilizata sa moara zeci de oameni sub nametii de zapada. Numarul deceselor creste de la o ora la alta, iar autoritatile continua sa dea din colt in colt.
Sunt inca multe localitati unde utilajele de dezapezire nu au ajuns si oamenii sunt inca sub zapada. Discutam despre oameni in varsta, despre oameni bolnavi care sunt izolati. Mai mult, in zonele grav afectate din Vrancea si Buzau multe case sunt vechi, construite din chirpici si fiecare fulg de zapada care cade poate inseamna un dezastru pentru oamenii aceia.
Grav este ca pe masura ce se ajunge la acesti oameni, numarul victimelor va creste.
In astfel de momente, trebuie sa fim uniti si fiecare dintre noi trebuie sa sprijinim pe cei aflati in nevoie. Din pacate, se pare ca suntem uniti numai atunci cand nevoile si necazurile ne lovesc.
Felicit pe toti cei care s-au implicat in campania de ajutorare a oamenilor din zonele afectate in aceste zile. Fie ca sunt persoane fizice, juridice sau reprezentanti ai mass-media, romanii au aratat ca le pasa.
Secatuiti de puteri si fara resurse – hrana, energie electrica sau combustibil – zeci de mii de suflete au ajuns in pragul disperarii. Este momentul sa fim solidari cu semenii nostri.
Impreuna cu colegii mei de la PNL Sector 6 am initiat Campania “Alaturi de oameni!” care are ca obiectiv strangerea de donatii (alimente, apa, haine, incaltaminte, paturi, medicamente) pentru a sprijini nevoile persoanelor sinistrate in urma caderilor masive de zapada.

Asteptam pe toti cei care vor sa se alature campaniei nostre la sediile din PNL din Sectorul 6, dupa cum urmeaza:
• Str Cernisoara,nr 15B Luni – Duminica ora 15:00 – 20:00
• Str.Dr.Taberei,nr 92 , bl C7 ,parter Luni – Vineri ora 13:00 – 20:00 PNL
• Bld. 1Mai ,nr.28 Luni – Duminica ora 15:00 – 19:00
• Str.Dealul Tugulea ,nr.18A Luni – Vineri ora 9:00 – 18:00
• Str.Popovat ,nr.33 Joi – Vineri 17:00 – 19:00 Marti : 18:00 – 20:00
• Valea Salciei ,nr.1 ,bl.D5,parter Luni – Vineri 17:00 – 19:00

  1. Pingback: Importanta educatiei nutritionale a scolarilor mici – lansare de carte | Conona Petrescu

Leave a Reply

*
*

captcha *