Asa cum anuntam la finalul anului trecut, Filiala PNL a Sectorului 6 este alaturi de oamenii de afaceri din sector si nu numai, prin infiintarea unui for de dezbatere si analiza a problemelor cu care se confrunta cei care activeaza in mediul privat, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Sector 6.
Obiectivul principal al acestui proiect este acela de a initia dezbateri si a gasi solutii pertinente la problemele cu care se confrunta oamenii de afaceri. Participantii la dezbateri beneficiaza de cele mai noi informatii din mediul economic dar si din zona legislatiei de specialitate.
Oamenii de afaceri, intreprinzatorii din aceasta tara, au un rol extrem de important in societatea romaneasca, mai ales acum cand Romania are nevoie de crestere economica.
Intreprinzatorii privati sunt cei care creeaza plus valoarea in economia romanesca si foarte important, locuri de munca. Din pacate, actiunile Guvernului, in numele unei reforme economice prost inteleasa si aplicata, au lovit grav, exact in aceasta categorie, a oamenilor de afaceri.
Prinsi in hatisul birocratic, cu o legislatie fiscala care se schimba de la o zi la alta, oamenii care activeaza in mediul de afaceri au nevoie de sprijin.
Clubul Oamenilor de Afaceri – PNL Sector 6, isi propune, de asemenea, sa realizeze si o Academie de Educatie Financiara.
Iata ca acum, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Sector 6 a capatat si o organizare de ordin formal, constituindu-se Asociatia „Clubul oamenilor de afaceri si manageri liberali Sector 6”.
Orice persoana interesata, membru al PNL sau nu, care doreste sa faca parte din Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Sector 6, poate deveni membru al Clubului prin completarea unei adeziuni la aceasta structura si prezentarea unui CV.
Toate informatiile necesare referitoare la organizarea, functionarea si activitatea Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Sector 6, pot fi obtinute cu ocazia participarii la urmatoarea sedinta a Clubului ce va avea loc miercuri, 15 februarie 2012, ora 19.00 la sediul PNL Sector 6 din Dr. Taberei, nr. 92 sau la telefon 0757.100.099.

  1. Pingback: Piata Universitatii – oamenii cer cultura si educatie | Conona Petrescu

Leave a Reply

*
*

captcha *