M-am bucurat sa ma aflu astazi printre militarii in rezerva care au protestat in Bucuresti.
Vreau sa-i felicit pentru modul in care au organizat acest protest dar si pentru modul in care militarii au inteles sa sustina valorile primordiale ale democratiei din Romania.
Actuala putere a inteles ca prin actiunile sale sa loveasca in toate categoriile socio-profesionale, incercand in permanenta sa invrajbeasca romanii impotriva romanilor. Militarii in rezerva nu numai ca au fost mintiti si inselati, dar au fost jigniti in cel mai scump lucru pe care-l are un militar: onoarea si mandria de a apartine corpului ostirii romane.
Aceasta politica de dezbinare primeste acum un raspuns puternic din partea intregii societati romanesti. De aproape doua saptamani oamenii sunt in strada si isi striga necazurile, dar mai presus de toate, cer respectarea principiilor democratice si respect din partea puterii.
Militarii in rezerva au fost permanent in prima linie a luptei cu actuala putere, pentru ca sunt uniti si sunt oameni cu principii puternice.
Am fost astazi la protestele cadrelor militare in rezerva pentru ca am simtit nevoia de a transmite un mesaj de sustinere si respect din partea membrilor si simpatizantilor PNL. In acelasi timp, am dorit sa le multumesc pentru colaborarea pe care o avem, pentru modul in care ne – au sprijinit si ne sprijina in toate proiectele noastre.
Obiectivul nostru comun, este acela de a schimba actuala putere, care a mintit, a inselat si a jignit pe toata lumea.
Din punct de vedere al PNL, a trecut vremea dialogului cu actuala conducere a tarii. Singurul lucru care mai poate fi discutat in acest moment cu cei de la putere, este demisia lor si organizarea de alegeri anticipate.
Impreuna cu partenerii notri din Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, prin efortul nostru comun, suntem astazi obligati sa schimbam aceasta putere, intr-un demers care urmareste apararea democratiei in Romania si demnitatea tuturor romanilor.

Leave a Reply

*
*

captcha *