Ultimele saptamani au fost bogate in evenimente, marcate de colegii mei din cadrul Filialei PNL Sector 6. Astfel, au fost organizate mai multe activitati ocazionate de Ziua Internationala a Copilului sau de ziua Internationala a Ecologiei.
Copiii din Sectorul 6 au fost sarbatoriti de colegii mei liberali in preajma zilei de 1 iunie printr-o serie de activitati care au avut loc in diferite locatii: Parcul Drumul Taberei sau Parcul Pacii.  Copiii s-au bucurat de concursuri sau demonstratii de dans, desene pe asfalt si bineinteles,  de mult asteptatele cadouri.

 

Nici Ziua Internationala a Ecologiei nu a fost trecuta cu vederea. Activitatile organizate cu aceasta ocazie, au avut un puternic caracter civic, colegii mei dorind sa dea un exmeplu despre ceea ce insemna grija pentru pentru mediu, pentru spatiile verzi, intr-un oras in care poluarea si lipsa aerului curat sunt elemente prezente in  viata cotidiana. Astfel, voluntarii nostri au ecologizat cateva parcuri dar si alte locatii din sector.

Leave a Reply

*
*

captcha *