Zilele trecute in toiul discutiilor referitoare la situatie economica grava in care se afla Romania si a masurilor ce urmau a fi luate, a aparut si o varianta referitoare la o eventuala remaniere guvernamentala. Mai multi politicieni, din toate partidele politice, au comentat acest subiect. Interesant  insa mi s-a parut comentariul domnului Marko Bela, presedintele UDMR, care sustinea cu tarie, ca nu ar fi necesara o reasezare a guvernului.
Dupa ce in ultimii 20 de ani, UDMR s-a aflat la guvernare in toate variantele si alinatele politice posibile, acum cand romanii sunt nevoiti sa faca niste sacrificii dure, iata ca UDMR isi pune problema de a nu isi pierde avantajele guvernarii.
Mai pe romaneste spus, nu ne intereseaza ce se intampla, noi trebuie sa fim la putere. Este, din punctul meu de vedere, mai mult decat o declaratie cinica, este dovada adevaratului carater al UDMR. De ce vor sa ramana la putere,  sa mai faca cine stie ce consilii nationale cu actiuni iredentiste?
Consider o mare greseala reducerea cheltuielilor publice pe spinarea oamenilor, dar daca aceasta masura este luata, ea trebuie aplica si UMDR.

  1. eu sunt Răspunde
    Nimic despre 11 Mai? Nu aniversam/comemoram/sarbatorim nimic? Sunt fix 1680 ani de la inaugurarea Constantinopolelui, ziua sfintilor Metodie si Chiril si gasesti o pagina intreaga pe wikipedia sa te inspiri. Desi esti penibil cu toate postarile tale referitoare la sarbatori mai bine te-ai limita la acestea decat sa vanezi iredentisti maghiari. Daca un lider al PNL in 2010 are discursul unui fesenist din '90...
  2. Pingback: Revista blogosferei: ceva e tare gresit pe lumea asta « Un blog cu atitudine

  3. victor i Răspunde
    Ne miscam putin ! :) http://victorionescu.wordpress.com/2010/05/12/actiune-tnl-pe-15-mai/
  4. TINCA ION Răspunde
    IMI PARE RAU DAR TREBUIE SA-I DAU DREPTATE LUI GEOANA, E TIMPUL SA MAI STEA SI UNGURI IN OPOZITIE, PREA AU FOST BAGATI IN SEAMA DE CATRE TOATE PARTIDELA IAR EI AU RESPECTAT DOAR ACELE PROTOCOALE CARE AU FOST IN AVANTAJUL LOR. DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE PARTUDUL NATIONAL LIBERAL,FACE DOUA MARI GRESELI: 1.UITA SA COBOARE LA BAZA PARTIDULUI, NU CA CEILALTI AR FACE-O, DAR NOI AVEM NEVOIE DE PROCENTE,NOI TREBUIE SA CRESTEM, SA NE ARATAM ADEVARATELE VALORI LIBERALE. 2. AM UITAT CA SUTEM PE LINGA UN PARTID LIBERAL SUNTEM SI UN PARTID NARIONAL,IDENTITATEA NOASTRA NATIONALA O LASAM TERFELITA DE TOATA MAGHIARIMEA PRIN ARBORAREA STEAGULUI UNGURESC PE TOATE PRIMARIILE DIN UNGURIME. NU E POSIBIL ASA CEVA INTR-UN STAT NATIONAL UNITAR SI INDEPENDENT,PERMITEREA PREDARI IN LIMBA MAGHIARA SI A FOLOSIRI IN INSTITUTIILE PUBLICE LIMBI MAGHIARE ESTE CA SI CUM AM RENUNTA LA IDENTITATEA NOASTRA NATIONALA SI AM RECUNOASTE LUMBA MAGHIARA CA A DOUA LIMBA OFICIALA A STATULUI. SA NU UITAM CA UNGARIA A PERMIS ROMANILOR SCRIERAE NUMELOR PROPRI IN ROMINESTE ABIA DUPA 1990, IAR NOI LE FACEM STATUI GENERALILOR UNGURI IN ARAD,BA MAI MULT IN PLINA CRIZA MINISTRI UNGURI ISI PERMIT SA SERBEZE ZIUA UNGARIEI PE TERITORIUL TARI NOASTRE, DECE SASI DIN ARDEAL NU FAC ASA CEVA,DECE SIRBI NU FAC ASA CEVA? NU PREMIER DE 1.80-1.90 M, IAR FI REMANIAT IN SECUNDA DOI. DOMNILOR E TIMPUL SA NE TREZIM, ETIMPUL SA DEMONSTRAM CA SUNTEM ROMANI,E TIMPUL SA ARATAM CA ,,MAMALIGA" POATE FI SI DEMNA. INCHEI PRIN AI FELICITA DINOU PE BUNICI PENTRU PURTAREA LOR SI PRIN AMI ARATA INDIGNAREA IMPOTRIVA SOMERILOR CADE AU STAT IN FATA TELEVIZORULUI FARA SA IASA IN STRADA. IN STRADA FRATI ROMANI CA ASA NU SE MAI POATE

Leave a Reply

*
*

captcha *